• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.

Lugnande

Om din häst är stressad eller orolig så kan det hjälpa att ge ett fodertillskott som verkar lugnande. Lugnande tillskott innehåller olika typer av örter och grundämnen och finns både i flytande form och pulverform. Munkpeppar och magnesium är vanliga ingredienser som verkar lugnande på hästar. Munkpeppar är en hormonbalanserande ört och magnesium är ett grundämne som är känt för att verka avslappnande och förbättra koncentrationen.

Genom att lägga till lugnande fodertillskott till din hästs foderstat kan du på ett naturligt sätt lugna din nervösa eller stressade häst. En avslappnad och lugn häst kan lättare bibehålla sitt lugn och koncentration. Låt din häst få en bra, lugn och säker upplevelse genom att tillsätta lugnande tillskott när det behövs.

Handla fodertillskott för att lugna din häst online eller besök vår ridsportbutik på Drottningholm där vi har allt inom fodertillskott för din häst.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar kring vilka produkter som just din häst skulle må bra av. Hjärtligt välkommen att besöka vår ridsportsbutik på Drottningholm eller maila oss på info@hogstaridsport.com eller slå oss en signal på 08-759 05 07.

Vi ser fram emot att höra av dig!

10 produkter

Like Magic pulver - 3 kg - Extrapris
Like Magic pulver - 1,5 kg - Extrapris
Like Magic pulver - 750gr - Extrapris
Seasonaze pulver från NAF

Är din häst lite nervig och orolig av sig?

Ibland är det kemiskt och då finns det hjälp att få med ett bra fodertillskott.

Like Magic pulver - 3 kg
Like Magic pulver - 1,5 kg
NAF Instant Magic lugnande för häst
Like Magic pulver - 750gr
naf-oestress
Like Magic flytande - 1 liter

Du har sett 10 av 10 produkter

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här