• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.

Hud

För att hålla hästens hud och päls frisk och sund är det viktigt att se till att dess näringsmässiga behov tillgodoses. Med hjälp av fodertillskott med vitaminer och nyttiga antioxidanter kan du se till att din häst håller en frisk och hälsosam hårrem. Pälstillskott för häst ger glans och lyster så att din häst glänser. Hudtillskott vårdar pälsen, gör huden smidig och främjar en glänsande, frisk päls. 

Det är viktigt att hålla hästens hud och hårrem frisk för att den ska fungera optimalt med sina skyddande funktioner. När hästens behov av vitaminer, mineraler och antioxidanter inte helt kan täckas av grovfodret kan vi ibland behöva lägga till olika tillskott. Behovet kan variera vid olika tidpunkter under året, som till exempel vid pälssättning och pälsfällning då det kan uppstå ett ökat behov av vissa näringsämnen. Hos oss du tillskott som främjar god kvalitet på hästens hårrem, hud och päls. 

Handla fodertillskott för hästens hud och päls online eller besök vår ridsportbutik på Drottningholm där vi har allt inom fodertillskott för din häst. Vi erbjuder fri frakt över 1500:- inom Sverige samt leverans inom 2-4 dagar. 

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar kring vilka produkter som just din häst skulle må bra av. Hjärtligt välkommen att besöka vår ridsportsbutik på Drottningholm eller maila oss på info@hogstaridsport.com eller slå oss en signal på 08-759 05 07.  

Vi ser fram emot att höra av dig! 

9 produkter

Skin & Coat - 1,47 kg

Skin & Coat - 1,47 kg

Science Supplements

675 kr
Linfröolja - 5 liter

Linfröolja - 5 liter

Biofarmab

489 kr
Leinöl linfröolja 2,5 liter från St. Hippolyt. Hogsta Ridsport.

Leinöl linfröolja - 2,5l

St. Hippolyt

265 kr
Amino Pur från Hippolyt

Agrobs Amino Pur - 3kg

St. Hippolyt

945 kr
Itch Free - 1 kg

Itch Free - 1 kg

Dodson & Horrell

325 kr
naf-d-itch

D-Itch - 780 gr

NAF

599 kr
naf-mud-gard

Mud Gard

NAF

599 kr
Microvital från St Hippolyt. Hogsta Ridsport.

MicroVital

St. Hippolyt

750 kr
Linfröolja - 1 liter

Linfröolja - 1 liter

Biofarmab

149 kr

Du har sett 9 av 9 produkter

Powered by Jetshop

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här