• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.

Hormonbalans

Ibland behöver hästen lite extra hjälp med sina hormoner. Vi har flera olika hormonbalanser allt för att hjälpa din häst att må lite bättre. Hormonförändringar kan ofta orsaka beteendeförändringar hos din häst, som kan skapa hanteringsproblem under visa perioder av året.

Tecken på hormonell obalans kan vara humörsvängningar, aggressivitet, retlighet och minskad prestanda. Placeringen av äggstockarna (precis bakom sadeln) kan innebära ett obehag och medföra att det blir svårt för stoet att arbeta med ryggen och protester såsom svansviftning eller till och med bockningar som resultat.

Handla fodertillskott som stödjer hästens hormonbalans online eller besök vår ridsportbutik på Drottningholm där vi har allt inom fodertillskott för din häst. 

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar kring vilka produkter som just din häst skulle må bra av. Hjärtligt välkommen att besöka vår ridsportsbutik på Drottningholm eller maila oss på info@hogstaridsport.com eller slå oss en signal på 08-759 05 07.

Vi ser fram emot att höra av dig!

5 produkter

beta-carotin-mare-y-mix
Munkpeppar - 600gr

Munkpeppar - 600gr

Biofarmab

249 kr
Perfect Gentleman - 1 kg

Perfect Gentleman - 1 kg

Dodson & Horrell

399 kr
biofarmab-munkpeppar

Munkpeppar - 200gr

Biofarmab

125 kr
Oestress flytande - 1 liter

Du har sett 5 av 5 produkter

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här