• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.

Övrigt

Här finner du allt möjligt som kan vara bra att ha i ett stall. Vad sägs om gummimattor till både väggar och golv för att skydda din häst mot spark- och halkskador? Vi har även produkter du kan stryka på utsatta ytor i stallet för att förhindra bitning på väggar, krubbor, staket, dörrar och övrigt trämaterial. 

Vi har även Virkon S i vårt sortiment som är ett patenterat biologiskt nedbrytbart desinfektionsmedel, som är effektivt mot virus, mykoplasma, bakterier, svampar och sporer. Användningsområde är väggar och golv samt utrustning i samband med infektion eller allmän rengöring. 

Handla dina stalltillbehör online eller besök vår ridsportbutik på Drottningholm där vi har allt inomridsport för både dig och din häst. Vi erbjuder fri frakt över 1500:- inom Sverige samt leverans inom 2-4 dagar. 

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar kring de produkter som du finner under denna kategori. Hjärtligt välkommen att besöka vår ridsportsbutik på Drottningholm eller maila oss på info@hogstaridsport.com eller slå oss en signal på 08-759 05 07.  

Vi ser fram emot att höra av dig! 

8 produkter

Dospump till NAF dunkar

Dospump

NAF

75 kr
Nobite - 550 ml

Nobite - 550 ml

Leovet

169 kr
Gummimatta, Rodeo vägg

Gummimatta, Rodeo vägg

Belmondo

3 399 kr
Gummimatta box

Gummimatta box

Belmondo

1 375 kr
Virkon S

Virkon S

Hansbo Sport

99 kr
No Bite Cream

No Bite Cream

Foran Equine

179 kr
Crib Halt

Crib Halt

Foran Equine

275 kr
dospump

Dospump

Foran Equine

75 kr

Du har sett 8 av 8 produkter

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här