• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.

Förvaring

Oberoende vad du behöver förvara i stallet så är bra förvaringsmöjligheter ett måste! Ordning och reda är viktigt i stallet speciellt då många stall delas av flera ryttare och hästägare. Att då kunna hänga upp och förvara sina prylar underlättar för alla. Bra förvaring behövs både i hemmastallet och när man är borta på tävlingsplats så att du lätt och smidigt kommer åt din utrustning. 

Vi erbjuder olika lösningar av förvaring för att du ska kunna ha så bra ordning som möjligt både hemma i stallet samt borta på tävling. I vårt sortiment hittar du allt från smidiga och portabla boxväskor till fodertunnor samt mindre foderlådor. 

Handla dina förvaringsväskor och dina fodertunnor online eller besök vår ridsportbutik på Drottningholm där vi har allt inom ridsport för både dig och din häst.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar kring vilket utrustning för förvaring som finns att tillgå till ditt stall. Hjärtligt välkommen att besöka vår ridsportsbutik på Drottningholm eller maila oss på info@hogstaridsport.com eller slå oss en signal på 08-759 05 07.  

Vi ser fram emot att höra av dig! 

3 produkter

fodertunna-75-liter-lock-hogsta-ridsport

Tunna med lock, 75 l

Hansbo Sport

395 kr
Tunna med lock, 35 l

Tunna med lock, 35 l

Hansbo Sport

215 kr
Tunna med lock, 50 l

Tunna med lock, 50 l

Hansbo Sport

359 kr

Du har sett 3 av 3 produkter

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här