• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.

Hogsta Ridanläggningligger helt fantastiskt på Lovön en liten bit från Drottningholms slott. Med närheten till stan och ändå mitt ute på landet, blir placeringen unik. Det tar ungefär en kvart att ta sig till Hogsta från city. Här finns både djur och natur, åkrar, ängar, skog och inte minst Mälarens vatten. 

Hogsta är ett renodlat dressyrstall med ca 30 stallplatser, fördelat på 4 stalldelar. Det isolerade ridhuset, utebanor och gräshagar är det bästa med oss.  

Uteridningsmöjligheterna är fantastiska, med bla en preparerad grusslinga om ca 8 km. I skogen får man rida om man undviker att fördärva skidspår, fornstigar och andra markerade vandringsstråk. 

På Hogsta finns alla kategorier hästar och ryttare, allt från unghästar till Grand Prix hästar och ryttare som rider för sitt höga nöjes skull till de som satsar för fullt. Det vi alla har gemensamt är våra fantastiska hästar och den gemenskap det innebär.

Allt sedan Louise Nathhorst kom hem till Sverige igen (1982) så har hon drivit sin verksamhet hos oss på Hogsta. 
Genom det inspirerande samarbetet har vi haft glädjen att uppleva världscup-segrar, EM, VM och OS i dressyr på nära håll. För att inte tala om alla SM och Lag SM segrar, samt alla övriga elever som vi har haft äran att lära känna genom åren, tex Tinne Vilhelmson, Therese Nilshagen, Soffi Fleming-Tärnström, ja i princip hela svenska eliten inom dressyr. Fortsatt idag kommer alla Lussans elever hit till Hogsta och tränar, vilket är oerhört inspirerande.

Hogsta Ridsport som startade 1993 har försökt ta med sig all den samlade erfarenheten och gjort det till vårt signum. Vi är dressyr och vi förstår dressyr.