• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.
St. Hippolyt

AstraVital - 1 liter

AstraVital är ett flytande fodertillskott med hög biotillgänglighet för häst. AstraVital förbättrar bl a hästens immunförsvar. 1000 ml
1 025 kr
Mängd per förpackning: 1 L
(
1 025 kr
/ L)

I lager

  • Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott

Produktbeskrivning

Omdömen ()

Innehållsförteckning

Köpvillkor

AstraVital är ett flytande fodertillskott med hög biotillgänglighet för häst. AstraVital förbättrar bl a hästens immunförsvar. 1000 ml
AstraVital boostar hästen på mer än ett sätt. I dagens hästhållning kan hästen uppleva mer stress än vad den ursprungligen är utformad för. Det kan vara så enkelt som t ex transportering, tävling, miljöombyten, pälsbyte, utsatthet för smitta, otillräcklig utfodring, otillräcklig tillgång på mikronäringsämnen mm. Allt detta tillsammans kan göra att hästen presterar sämre, får ett svagare immunförsvar vilket bidrar till sämre hälsa och välbefinnande. Det här sker över tid och märks först när det har gått lite för långt, därför finns AstraVital som kan användas på samma sätt som MicroVital (inte helt jämförbar då Astrovital inte har tillsatta mineraler), och ges som en kur vår och höst eller stötta när man vet att hästen går igenom en jobbigare period.

Genom Liposomal inkapsling för hög biotillgänglighet så tillför AstraVital extra potent innehåll. På grund av de många sekundära växtämnena med sina vitaliserande egenskaper främjar AstraVital hästens regenerering och välbefinnande på ett holistiskt sätt.
Oavsett orsak, om det är i stressiga situationer, under konvalescens, under pälsbytet, för äldre hästar eller helt enkelt som en vitaliserande booster stödjer AstraVital hästen.
AstraVital kännetecknas av förbättrad absorption tack vare innovativ liposomal inkapsling av mikronäringsämnena.

AstraVital passar alla typer av hästar på grund av den låga dosen. Med ashwagandha, ginseng och propolis, som är rika på vitalämnen Innehåller alger med hög antioxidantkapacitet Med funktionella nukleotider för att stödja vävnadsregenerering.
  • För immunsystemet, energi och vitalitet
  • I stressiga situationer
  • Lämplig för alla typer av hästar
  • Innovativ liposomal inkapsling av mikronäringsämnena
Förpackning Flaska 1 liter

Ca 5 ml per 100 kg kroppsvikt dagligen tillsammans med det dagliga fodret eller med en munspruta.
Vid behov kan den dubbla mängden ges under kortare perioder.

Karenstid för tävlingshästar: 96 timmar enligt NEMAC!