• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.
Pavo

Pavo OmegaFit - 1 liter

Pavo OmegaFit är en växtbaserad omega 3-6-9-olja till häst. 1 liter
655 kr
Mängd per förpackning: 1 L
(
655 kr
/ L)

I lager

  • Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott

Produktbeskrivning

Omdömen

Innehållsförteckning

Köpvillkor

Pavo OmegaFit är en växtbaserad omega 3-6-9-olja till häst. 1 liter
OmegaFit från Pavo har extra höga värden av Omega 3-6-9. Eftersom hästar inte själva kan tillverka Omega-fettsyror, trots att dessa är viktiga för att hästen skall fungera väl, så är ett högvärdigt tillskott som Pavos OmegaFit ett bra alternativ.

Den viktigaste ingrediensen i Pavo OmegaFit är Ahiflower®;(Buglossoides arvensis, Vit Sminkrot), en växtbaserad olja som är helt ny inom hästutfodring. Den stora skillnaden mellan andra, jämförbara oljor är att Ahiflower innehåller den absolut största mängden Omega 3. Detta beror på att fettsyrorna i Ahiflower kan absorberas direkt, utan ett primärt omvandlingssteg. Det innebär att ingen näring går förlorad och det blir mycket Omega 3 kvar för din häst. Oftast kan sådana höga halter endast erhållas från osmakliga djurkällor. Pavo OmegaFit däremot, är 100 % växtbaserad och det är inte bara säkert att alla hästar tycker att det är gott att äta, det är också ett perfekt sätt att utfodra din häst på ett naturligt sätt.

Med Pavo OmegaFit ger du hästen en komplett Omega 3-6-9-olja med en oöverträffat hög nivå av de viktigaste Omega-fettsyrorna. Dessa är nödvändiga för alla processer i hästens kropp och stöttar, bland annat, immunsystemet, andning, muskelåterhämtning, leder och rörlighet, skinn och päls, och det kardiovaskulära systemet. 

Brist på Omega-brist känns igen genom en matt päls, låg energi, dåligt immunförsvar, eller ett generellt obehag och motstånd i hästen.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här