• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.
Dodson & Horrell

Build Up Cubes - 20 kg

Build Up Cubes från Dodson & Horrell är ett perfekt foder till hästar som behöver förbättra hull, muskelbyggnad och styrka!
355 kr
Mängd per förpackning: 20 Kg
(
18 kr
/ Kg)

Beställningsvara

  • Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott

Produktbeskrivning

Omdömen

Köpvillkor

Build Up Cubes från Dodson & Horrell är ett perfekt foder till hästar som behöver förbättra hull, muskelbyggnad och styrka!
Detta foder passar hästar som har ett normalt temperament i träning, hästar som är underuppbyggnas, hästar som haft en längre viloperiod och hästar som t.ex. ska visas på unghästbedömning eller på annat sätt. 

Build Up Cubes kan ges i mindre mängd eller användas som"toppning". Viktigt då är att komplettera med vitaminer och mineraler så att hästens behov täcks. För att nå bästa resultat uppmanas det att följa utfodringsrekommendationer. 

Build Up Cubes har ett högt innehåll av energi och protein, samt ett koncentrerat innehåll av vitaminer och mineraler. Om man följer den rekommenderade givan kommer din häst få i sig mycket kalorier dagligen, vilket kan förbättra hull, muskulatur och styrka på en relativt kort tid. Build Up Cubes har ett lågt/medium innehåll av stärkelse och innehåller ingen havrestärkelse, detta för att undvika onödig stress och nerviositet hos hästen.

Fodret har ett högt innehåll av smältbara fibrer och olja, samt innehåller en aktiv jästkultur, Actisad. Detta stödjer en bra tarmfunktion, vilket är grundläggande för att ha en sund och välfungerande häst.


Powered by Jetshop

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här