• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.
Pavo

Pavo WeightLift - 20 kg

Pavo WeightLift är en grovfoderpellets för magra, underviktiga och äldre hästar som har svårt att hålla hull och behöver gå upp i vikt. 20 kg
629 kr
Mängd per förpackning: 20 Kg
(
31 kr
/ Kg)

I lager

  • Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott

Produktbeskrivning

Omdömen ()

Innehållsförteckning

Köpvillkor

Pavo WeightLift är en grovfoderpellets för magra, underviktiga och äldre hästar som har svårt att hålla hull och behöver gå upp i vikt. 20 kg
Vissa hästar är svåra att hålla i hull, de tappar vikt och muskelmassan minskar, att ge mer kraftfoder är inte alltid den bästa lösningen. Pavo WeightLift är fri från spannmål, melass, soja och betmassa, men är rik på fibrer och protein för att stötta en hälsosam viktökning. En stor fördel med Pavo WeightLift är att den kan ges båda torr och uppblött.

Pavo WeightLift är en liten pellets som är rik på fibrer, främst på grund av den stora mängden lusern i kombination med riskli. Den höga nivån av fibrer stöttar en hälsosam matsmältning generellt men säkerställer också hästen tuggar ordentligt och på sätt producerar saliv, vilket skapar ett naturligt skydd mot magsyra. Dessutom innehåller Pavo WeightLift bryggerijäst vilket kan ha positiv effekt på tarmfloran.

Fler och fler hästar är känsliga för socker och stärkelse. När dessa hästar blir magra eller underviktiga, hjälper Pavo WeightLift dem att gå upp vikt utan att dysreglera glukosmetabolismen, muskelmetabolismen eller matsmältningssystemet. Pavo WeightLift är fri från spannmål och stärkelsen i Pavo WeightLift kommer inte från spannmål utan från riskli. Stärkelse från riskli smälts mer gradvis och har därför en begränsad effekt på glukosnivåerna i blodet, jämför med stärkelse från spannmål. Därför är det en värdefull och väl användbar källa till energi som bidrar till viktökning.


Främst hämtvara hos Hogsta Ridsport. Önskas leverans debiteras ytterligare frakttillägg.