• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.
Pavo

Pavo Inshape - 15 kg

Pavo Inshape är framtaget för att hjälpa hästar och ponnyer med övervikt att gå ned i vikt på ett hälsosamt och ansvarsfullt sätt.
549 kr
Mängd per förpackning: 15 Kg
(
37 kr
/ Kg)

3-4 veckor

  • Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott

Produktbeskrivning

Omdömen ()

Innehållsförteckning

Köpvillkor

Pavo Inshape är framtaget för att hjälpa hästar och ponnyer med övervikt att gå ned i vikt på ett hälsosamt och ansvarsfullt sätt.

När du hjälper din häst att gå ned i vikt är det - precis som för människor - viktigt att förebygga att musklerna bryts ned. Genom att din häst rör sig mer, får även musklerna jobba mera. Extra proteiner behövs då för att hjälpa musklerna att återhämta sig efter arbetet och för att förebygga att muskelmassan bryts ned och används som alternativ energikälla. Du kan jämföra det med hur vi människor gör en proteinshake om vi (plötsligt) börjar träna mera. Din häst klarar sig med Pavo InShape som tillskott till grovfodret.

Pavo InShape är en helt vitaminiserad müsli med naturliga antioxidanter som har tagits fram särskilt för att stötta hästar optimalt under viktminskning. Förutom protein av en unikt hög kvalitet (metionin) som stöttar fettförbränningen så innehåller Pavo InShape dessutom en extra stor mängd protein som hjälper musklerna att återhämta sig efter arbetet och som förebygger att musklerna bryts ned. Dessutom får din häst med Pavo InShape alla de vitaminer, mineraler och spårämnen som hästen behöver dagligen och det är fritt från spannmål. Det gör att socker-, stärkelse- och energimängden är mycket låg. I kampen mot kilona är det nämligen viktigt att hästen inte får in någon extra energi och den låga socker-och stärkelsehalten stöttar hästar med en rubbad sockermetabolism (som ofta förorsakats av övervikt).

Pavo Inshape säljs i 15kg säck.

Främst hämtvara hos Hogsta Ridsport. Önskas leverans debiteras ytterligare frakttillägg.