• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.
St. Hippolyt

Gastro Relief Beet - 20 kg

Särskilt magvänligt fiberfoder! Gastro Relief Beet har utvecklats för att säkerställa välfungerande hästar av alla typer. 20 kg
595 kr
Mängd per förpackning: 20 Kg
(
30 kr
/ Kg)

I lager

  • Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott

Produktbeskrivning

Omdömen ()

Innehållsförteckning

Köpvillkor

Särskilt magvänligt fiberfoder! Gastro Relief Beet har utvecklats för att säkerställa välfungerande hästar av alla typer. 20 kg
Gastro Relief Beet är särskilt lämpligt för hästar med känslig mage samt muskel- och ämnesomsättningsproblem.
  • Innehåller lysin och naturliga pektinkällor
  • Skonsamt mot magen med lågt stärkelse- och sockerinnehåll
  • Helt utan spannmål, soja och lusern och utan tillsatta mineraler

Gastro Relief Beet är ett särskilt magvänligt fiberfoder som kan ges till alla typer av hästar. Gastro Relief Beet är ett optimalt komplement till det vanliga basfodret, eller en utfodring baserad på vitaminer och mineraler.

Svårfödda hästar och hästar i konvalescens kan ha stor nytta av denna lättsmälta blandning, som har ett högt innehåll av naturliga pektinkällor samt magskyddande havtornsmacerat. Gastro Relief Beet går dessutom snabbt att blöta upp.

De naturliga pektinfiberkällorna från bet- och äppelfibrer bildar slem när de kommer i kontakt med magsyran. Linfrö är också en slembildande ingrediens och tillsammans bidrar dessa ingredienser till att ge ett bra skydd för magslemhinnan.

Havtornsmaceratet optimerar skyddet av magslemhinnan med sin unika effekt och sin speciella sammansättning av fleromättade fettsyror och värdefulla A- och E-vitaminer.

Majsgroddar innehåller också naturligt E-vitamin, som är en nödvändig antioxidant.

Örter och fermenterade morötter bidrar till att stärka tarmmikrobiomet och matsmältningen. De fermenterade morötterna tillför ytterligare antioxidanter genom karotenoider.

Proteinet i Gastro Relief Beet är av hög kvalitet och riktat till hästar med metabola utmaningar i musklerna.

Utfodringsrekommendationer:

200-400 g per 100 kg kroppsvikt dagligen blandas med tre gånger så mycket varmt vatten (ca 38°), vänta i cirka tio minuter och fodra ljummet. Om kallt vatten används måste blandningen stå i ca 20 minuter före utfodring.

1 liter = ca 450 g