• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.
Brogaarden

Build & Shape - 15 kg

Kvalitetsfoder till hästar, som ska förbättra muskelbyggnad, hull och styrka.
419 kr
Mängd per förpackning: 15 Kg
(
28 kr
/ Kg)

3-4 veckor

  • Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott

Produktbeskrivning

Omdömen ()

Innehållsförteckning

Köpvillkor

Kvalitetsfoder till hästar, som ska förbättra muskelbyggnad, hull och styrka.

Build 'N Shape är ett müslifoder speciellt utvecklat till hästar som ska förbättra muskelbyggnad, hull och styrka. Passar hästar med normalt temperament i träning samt hästar som är under uppbyggnad, hästar som har haft en längre viloperiod, samt hästar som ska till unghäst/kvalitetsbedömning eller som ska visas på annat sätt.

 

Build 'N Shape kan ges i mindre mängd eller användas som "topping" tänk då alltid på att komplettera med vitaminer och mineraler så hästens behov täcks. För bästa resultat skall man följa rekommenderad giva baserat på hästens vikt, hull och arbetsnivå. Se alltid till att ge rikliga mängder grovfoder vid sidan av.

 

Build 'N Shape har ett högt innehåll av energi och protein, samt ett koncentrerat innehåll av vitaminer och mineraler. Hästen får mycket kalorier av den rekommenderade dagliga givan av Build 'N Shape och kan därmed förbättra både hull, muskulatur och styrka på relativt kort tid. Innehållet av stärkelse är lågt/medel och innehåller ingen havrestärkelse, allt för att undvika onödig stress och nervositet hos hästen.

Främst hämtvara hos Hogsta Ridsport. Önskas leverans debiteras ytterligare frakttillägg.