• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.
Pavo

Pavo ProteinPlus - 7 kg

ProteinPlus från Pavo används om hästen har ett ökat proteinbehov. 7 kg
1 119 kr
Mängd per förpackning: 7 Kg
(
160 kr
/ Kg)

I lager

  • Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott

Produktbeskrivning

Omdömen ()

Innehållsförteckning

Köpvillkor

ProteinPlus från Pavo används om hästen har ett ökat proteinbehov. 7 kg
Pavo ProteinPlus hjälper till att komplettera din hästs foderstat med rena, essentiella aminosyror (protein). Att toppa foderstaten med ProteinPlus är ett smidigt och enkelt sätt att komplettera en proteinfattig foderstat, utan att påverka foderstaten i övrigt.

Protein består av flera byggstenar, aminosyror som är nödvändigt för många typer av processer i kroppen. Utan tillräckliga mängder protein skulle inte vår eller hästens kropp fungera. Protein stärker immunsystemet och tillåter cellförnyelse vilket också stärker tillväxt av hovar och päls.
Proteiner är nödvändiga för muskelutveckling, reglering av hormonella funktioner, men även för föl och unghästars tillväxt och laktation hos avelsston.
En foderstat med tillräckligt med protein är alltså inte bara viktig för hästens muskler utan är även nödvändig för hästens allmänna hälsa.

Med ett lågvärdigt foder, en spannmålsfri foderstat, eller om hästen har ett ökat proteinbehov (ex. sporthästar eller äldre hästar) så får din häst oftast inte i sig tillräckligt med protein för att möta det dagliga behovet och då kan ProteinPlus vara ett av alternativen för att öka nivåerna av protein i din hästs foderstat.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här