• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.
Testcenter - bett
Tjänster

Testcenter - bett

Att hitta rätt bland dagens alla bett är inte lätt och beror på så många olika saker. Är det ett tränsbett, bridong bett eller en kandarstång du är ute efter, eller är det att du inte hittar en kombination din häst verkar trivas med?

Av erfarenhet vet vi vilken skillnad ett bett kan göra för din häst och din ridupplevelse, därför ser vi det som en viktig uppgift att anpassa just bettet efter hästens önskemål. Använd vår erfarenhet och kunskap i kombination med möligheten att hyr-låna en kanarstång, specialbett, tränsbett eller bridongbett när du har stött på problem med anpassning av din hästs utrustning. Prova ut det bett eller kandarstång som passar din häst bäst genom vårt testcenter.Hur fungerar Testcenter för bett?

När du använder testcenter för att prova, så har du en vecka på dig att använda bettet. I första hand skickar/lämnar vi ut redan använda bett i testcentret, därför kan det ibland vara kö på att få prova de mest populära betten och det är därför också viktigt att lämna tillbaka betten i tid.


Testcentrets villkor

  • Ej återlämnade bett förlorar sin returrätt efter 14 dagar och räknas därefter som din egendom.

  • Köper du ett testcenterbett som redan har varit utlånat, så kommer det att rabatteras i förhållande till hur många gånger det har varit utlämnat och använt.

  • Testcenter gäller på alla bett från Neue Schule, Sprenger och Bomber som kostar över 1.000:- (tränsbett och bridonger och 1500:- (Kandarstänger) och är lagervaror hos Hogsta Ridsport.

  • Bettet kan provas under en veckas tid mot en avgift på 200:- för bridong & tränsbett och 350:- för kandarstång samt specialbett.


Kontakta oss

För mer information samt bokning av testbett, vänligen maila oss på info@hogstaridsport.com eller slå oss en signal på 08-759 05 07.

Liknande artiklar

  • Prenumeration fodertillskott

    Välj mellan alla fodertillskott som Hogsta Ridsport erbjuder och med vilken intervall du vill ha dem, så ordnar vi det. Smidigt, flexibelt och utan bindningstid!

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här