• Leverans inom 2-4 dagar
 • Stort utbud på foder
 • Stort utbud på tillskott.
Willab-staketet
Blogginlägg

Willab-staketet

Ytterst elegant och lättmonterat staket som vi blev så förtjusta i att vi har köpt in ett parti till oss själva på Hogsta Ridanläggning. Vi kommer successivt att byta ut de befintliga staketen på ridbana och hagar, där vi idag har trästaket som vi slipar och målar minst varannat år. Det nya Willab-staketet kommer att passa oss utmärkt.

Willab-staketet är mer än bara elegant.
Plaststaket är idag inte bara ett plaststaket, det är ett polyvinylklorid-staket och med det finns det många stora fördelar, inte minst ur hållbarhet och miljöperspektiv.
Polyvinylklorid är ett material som har stora användningsområden tex inom byggsektorn med fönster, kablar och golv men polyvinylklorid finns även i leksaker, matlådor, skor och regnkläder.

Willab-staketet är tillverkat i detta lätta plastmaterial som är känt för att behålla sin färg och form även i vårt nordiska klimat. Staketet är UV-beständigt, slagtåligt, segt och väderbeständigt, precis som man vill att ett häststaket skall vara. Förutom det så är det här ett bra miljöval, då tillverkningsprocessen är energieffektiv och det spill som blir vid produktionen återanvänds. Willab-staketet kan dessutom återvinnas som plast och därmed återföras i kretsloppet.

Det här är ett superelegant häststaket som är lätt att montera, hållbart, lättskött och snyggt! Du köper staketet bit för bit med stolpar och slanor för det antal meter du behöver. Det finns mellanstolpar, hörnstolppar, trevägsstolpar, slutstolpar, slanor och grindar i olika format. Du kan välja mellan 2 eller 3 slanor när du beställer ditt staket. En extra snygg detalj är stolphatten, som blir lite pricken över iet. Här kan du läsa broschyren.

Viktig egenskap - Staketstolparna grävs/borras delvis ner i marken, vilket gör det robust och formstabilt. Staketet är dessutom flexibelt och fjädrar lätt, vilket är en viktig egenskap om en häst skulle springa in i det.Willab-staketet är enkelt att montera, alla beslag ingår när du beställer grind, materialet är formstarkt och du behöver heller inga specialverktyg för monteringen. De formstarka slanorna fälls in i stolparnas mitt vilket gör att det inte blir några synliga skarvar och staketet blir verkligt elegant. Att det är 10 års material garanti säger något om hållbarheten. Det här staketet är snyggt och funktionellt över tid.För större beställningar kan paketpris lämnas, på olika nivåer. Välj mellan 2 eller 3 slanor, enkel eller dubbelgrind och tala om hur många meter det är, samt antal hörn totalt, så räknar vi fram ett pris.

Är du intresserad av en offert, mejla oss på info@hogstaridsport.com eller kontakta oss på telefon 08-759 04 74


Drottningholm 2023-03-16
Trevägsstolpe för 3 slanor
Staketslana

Staketslana

Willab

199 kr
Stolphatt

Stolphatt

Willab

59 kr
Grind 3 slanor dubbel

Grind 3 slanor dubbel

Willab

4 490 kr

Liknande artiklar

 • TOP Retailer Europa 2022

  Vi är så stolta över detta pris! Hogsta Ridsport utsedd till en av Europas bästa ridsportaffärer. Läs mer om varför vi tilldelas detta pris.

 • Vad menar vi med Kunskap - Kvalité - Omtanke?

  När vi försöker sätta ord på vilka vi är, så landar vi alltid med dessa tre viktiga ord. Det är såhär som vi också hoppas att du ser oss.

 • IceBug - ett hållbart företag

  Det svenska företaget har en vision om att göra det enklare för människor att spendera mer tid ute i naturen med ett par bra skor med ordentligt grepp, men de arbetar också aktivt med att ge tillbaka till planeten genom ett hållbarhetsarbete som genomsyrar hela verksamheten!

 • Bucas Green-Line

  Med orden värm din häst inte planeten har Bucas tagit fram detta utetäcke. Green-Line turnout har även fått ett innovationspris på Spoga.

 • Grooming de Luxe

  Inspireras av snygga detaljer för stall och tävling. Kentuckys stall och borstserie Grooming de Luxe sticker verkligen ut med fina material och snygg finish.

 • Hästar som konst - på riktigt!

  Fantastiska tavlor med hästmotiv gör hon, finska Katja Hannula. Läs mer om vem hon är och vilken känsla hon har inför hästen.

 • Bli en klippa på att klippa

  Vi berättar om fördelar och nackdelar med att klippa din häst och tipsar om hur du på bästa sätt tar hand om din klippmaskin.

 • Sommarplågor som bits, sticks och suger blod!

  Men tack och lov har vi ett brett sortiment med produkter och material som hjälper till att hålla insekterna på säkert avstånd.

 • Vit, vitare, aldrig mer gul

  Här får du tips om vad du kan göra och självklart finner du produkter som är framtagna för att hålla din skimmel skinande vit med minimal insats.

 • Hur skyddar jag hästens ben bäst?

  Hästens ben är ömtåliga och bör skyddas för att undvika att bli skadade. Det är dock viktigt att du väljer rätt benskydd för rätt tillfällen.

 • Dressyrhästens dresscode vid tävling

  Här har vi sammanställt vilken utrustning som är tillåten att använda på din häst vid dressyrtävling.

 • Vad är tillåten tävlingsklädsel vid dressyrtävling?

  Vi förtydligar vilka riktlinjer som gäller för godkänd utrustning enligt Ridsportsförbundet tävlingsreglement inom dressyren.

 • Ut på tur, aldrig våt och sur

  Det finns ingenting som heter dåligt väder, bara dåliga kläder. Här reder vi ut begreppen så att du väljer rätt plagg till rätt tillfälle.

 • Färger påverkar

  De färger som vi omger oss med under vardag påverkar oss, vårt beteende och våra känslor. Vilka färg passar din häst personlighet?

 • "Code of conduct"

  För att kunna värna om våra hästar med kunskap, kärlek och respekt har en uppförandekod tagits fram av Svenska Ridsportförbundet.

 • Vi stödjer en Narkotikafri Skola 2021

  Hogsta Ridsport stödjer projektet Narkotikafri skola 2021 eftersom vi tycker att det är en självklarhet att skolan ska vara fri från droger.

 • Från stall till butik

  När du kommer på besök så kommer du se det, stallet alltså. Det är fortfarande en stor del i vår miljö, den fantastiska butiken är fortfarande som en del av Hogsta Ridanläggning, en underbar plats på jorden.

 • Åka på meeting

  Här får du tips på en riktig packlista, allt du behöver när du åker på meeting finns med. Kolla in Lo och Weltons bagage, när de åkte till Holland

 • Emmelies Hästfestival - en festival för livet

  I februari 1993 somnade en liten flicka in efter två års kamp mot sin cancersjukdom. För att hedra hennes minne arrangerades en festival för livet!

 • Vernissage hos Hogsta Ridsport

  2017 hade vi en fantastiskt fin vernissage med Katja Hannula och här kan du läsa lite till om den och fantastiska Katja Hannula

 • Rykta din häst blank som en spegel

  Finns det något finare än en supervälryktad häst? Och vad behöver du för att komma dit? Vi vet och har här lite tips till dig.

 • Miljömedvetet val - Stierna Equestrian

  Ett imponerande miljöarbete inom ridsporten står Stierna Equestrian för. Många pratar miljö, Stierna gör det på riktigt.

 • Ia & Denni - Denni Design

  Många är vi som känner till Ia & Denni och ännu fler om man uppehåller sig i islandshästens värld. Denni Design, ett varumärke med fokus på just islandshästen.

 • Göra gröna val

  Visst vill vi alla ta ansvar för miljö och hållbarhet men det är inte alltid så lätt att veta vad man kan göra. Här delar Hogsta Ridsport med sig av sina tankar

 • Finesse Bridle® Innovation för hästens skull

  Hur Finesse Bridle® fungerar är en fråga som många ställer till oss och därför har vi sammanställt lite fakta om just Finesse Bridles® och vad det är som är unikt med det.

 • Hur förhindrar man skav på häst?

  När pälsen är som sämst ökar risken för skav. Hur hanterar man det förebyggande och om skavet är ett faktum, vad kan man göra då? Här kan du läsa lite mer om våra tips.