• Leverans inom 2-4 dagar
 • Stort utbud på foder
 • Stort utbud på tillskott.
TOP Retailer Europa 2022
Blogginlägg

TOP Retailer Europa 2022

Inlägget skrivet 2022-02-03 - Retail Award

Så fantastiskt inspirerande och overkligt att vi en ridsportbutik i Sverige har blivit utsedd till TOP Retailer Europe 2022.

Hogsta Ridsport är en av vinnarna i “TOP Retailer Europe 2022”

En expertjury representerad av EEBA, BSI, FN, P8 Beratungs-GmbH, Ladenbau Turner, spoga horse/Koelnmesse och Reitsport BRANCHE har tilldelat Hogsta Ridsport AB, tillsammans med fyra andra europeiska butiker, priset “TOP Retailer Europe 2022” som är Reitsport BRANCHE Retailer Award representerad av spoga horse.

Juryn av experter har utsett tre specialistbutiker från tre olika europeiska länder samt en fjärde specialistbutik “Best Retailer Germany” till vinnare i Reitsport BRANCHE’s utmärkelse “TOP Retailers Europe 2022” genom egen efterforskning men också på rekommendation av tillverkare och leverantörer i branschen.

En av butikerna som juryn utsett till vinnare är Hogsta Ridsport AB som driver en ridsportbutik på Drottningholm, Ekerö utanför Stockholm. Hogsta Ridsport finns både som fysisk butik och som webshop med onlinehandel både i Sverige och internationellt.

Det är en fantastisk händelse att en utmärkelse av detta slag som aldrig tidigare tilldelats en ridsportbutik i Sverige, går till just Hogsta Ridsport AB.

Expertjuryn representerades av European Equestrian Business Association e.V. (EEBA), Association of the German Sporting Goods Industry (BSI), German Equestrian Federation (FN), P8 Beratungs-GmbH, Ladenbau Turner, spoga horse/Koelnmesse och Reitsport BRANCHE.

Utmärkelsen har getts för enastående prestationer inom sortimentsval, innovativ marknadsföring och förstklassig kundservice.Hogsta Ridsport har funnits sedan 1993 när butiken startades av Eva Perninge som fortfarande driver ridsportbutiken tillsammans med en driven och engagerad personal.
Idag bedrivs verksamheten i ett av de gamla stallen som nu är inrett till ridsportbutik på Hogsta Ridanläggning, som även det drivs av Eva.

Hogsta Ridsport satsar på god kvalitet och långsiktighet som också är avgörande för vilka produkter och varumärken som finns i butiken. Ambitionen är att erbjuda kunderna som kommer till Hogsta Ridsport unik kompetens och service samt ett komplett sortiment av de bästa produkter som finns på marknaden, framförallt inriktat på dressyr.

Eva Perninge lägger stort vikt vid sitt team kring Hogsta Ridsport. Utan teamet - ingen TOP Retailer Award!Liknande artiklar

 • Vad menar vi med Kunskap - Kvalité - Omtanke?

  När vi försöker sätta ord på vilka vi är, så landar vi alltid med dessa tre viktiga ord. Det är såhär som vi också hoppas att du ser oss.

 • Bucas Green-Line

  Med orden värm din häst inte planeten har Bucas tagit fram detta utetäcke. Green-Line turnout har även fått ett innovationspris på Spoga.

 • Grooming de Luxe

  Inspireras av snygga detaljer för stall och tävling. Kentuckys stall och borstserie Grooming de Luxe sticker verkligen ut med fina material och snygg finish.

 • Hästar som konst - på riktigt!

  Fantastiska tavlor med hästmotiv gör hon, finska Katja Hannula. Läs mer om vem hon är och vilken känsla hon har inför hästen.

 • Hästliniment – värme eller kyla?

  Liniment kan ge en värmande eller kylande effekt beroende på vad man vill ha för känsla på det irriterade området. Vi förklarar varför!

 • Bli en klippa på att klippa

  Vi berättar om fördelar och nackdelar med att klippa din häst och tipsar om hur du på bästa sätt tar hand om din klippmaskin.

 • Sommarplågor som bits, sticks och suger blod!

  Men tack och lov har vi ett brett sortiment med produkter och material som hjälper till att hålla insekterna på säkert avstånd.

 • Vit, vitare, aldrig mer gul

  Här får du tips om vad du kan göra och självklart finner du produkter som är framtagna för att hålla din skimmel skinande vit med minimal insats.

 • Hur skyddar jag hästens ben bäst?

  Hästens ben är ömtåliga och bör skyddas för att undvika att bli skadade. Det är dock viktigt att du väljer rätt benskydd för rätt tillfällen.

 • Dressyrhästens dresscode vid tävling

  Här har vi sammanställt vilken utrustning som är tillåten att använda på din häst vid dressyrtävling.

 • Vad är tillåten tävlingsklädsel vid dressyrtävling?

  Vi förtydligar vilka riktlinjer som gäller för godkänd utrustning enligt Ridsportsförbundet tävlingsreglement inom dressyren.

 • Ut på tur, aldrig våt och sur

  Det finns ingenting som heter dåligt väder, bara dåliga kläder. Här reder vi ut begreppen så att du väljer rätt plagg till rätt tillfälle.

 • Färger påverkar

  De färger som vi omger oss med under vardag påverkar oss, vårt beteende och våra känslor. Vilka färg passar din häst personlighet?

 • "Code of conduct"

  För att kunna värna om våra hästar med kunskap, kärlek och respekt har en uppförandekod tagits fram av Svenska Ridsportförbundet.

 • Vi stödjer en Narkotikafri Skola 2021

  Hogsta Ridsport stödjer projektet Narkotikafri skola 2021 eftersom vi tycker att det är en självklarhet att skolan ska vara fri från droger.

 • Från stall till butik

  När du kommer på besök så kommer du se det, stallet alltså. Det är fortfarande en stor del i vår miljö, den fantastiska butiken är fortfarande som en del av Hogsta Ridanläggning, en underbar plats på jorden.

 • Åka på meeting

  Här får du tips på en riktig packlista, allt du behöver när du åker på meeting finns med. Kolla in Lo och Weltons bagage, när de åker till Holland

 • Emmelies Hästfestival - en festival för livet

  I februari 1993 somnade en liten flicka in efter två års kamp mot sin cancersjukdom. För att hedra hennes minne arrangerades en festival för livet!

 • Vernissage hos Hogsta Ridsport

  2017 hade vi en fantastiskt fin vernissage med Katja Hannula och här kan du läsa lite till om den och fantastiska Katja Hannula

 • Rykta din häst blank som en spegel

  Finns det något finare än en supervälryktad häst? Och vad behöver du för att komma dit? Vi vet och har här lite tips till dig.

 • Miljömedvetet val - Stierna Equestrian

  Ett imponerande miljöarbete inom ridsporten står Stierna Equestrian för. Många pratar miljö, Stierna gör det på riktigt.

 • Ia & Denni - Denni Design

  Många är vi som känner till Ia & Denni och ännu fler om man uppehåller sig i islandshästens värld. Denni Design, ett varumärke med fokus på just islandshästen.

 • Happy Skin - Sommareksem

  Läs om hur Happy Skin kom till och vad det är som är verksamt mot knott och annat som skapar sommarklåda hos häst.

 • Mugg & Regnskållor

  Vad är mugg och regnskållor? Och hur kan vi hantera det? Läs mer från NAFs Chefsnutritionist!

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här