• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.

Hästleksaker

Är din häst uttråkad och rastlös i boxen? Vi har hästleksaker som håller din fyrbente vän sysselsatt när den känner att den behöver stimuli. Leksaker för hästar är perfekta att ha i stallet för att lindra tristess eller att ha med sig på tävling som en trygg detalj från hemmamiljön. Kentucky-Horsewares hästleksaker är dessutom så charmiga att du kan ha med en som en maskot.
Hästar som av olika anledningar tillbringar mycket tid i boxen eller går själva i 
t.ex en paddock kan utveckla dåliga vanor, och en leksak är ett enkelt sätt att minska risken för krubbitning eller vävning. 
En boll att rulla, knuffa och sparka på, är till exempel ett säkert och enkelt sätt att underhålla din häst i både boxen och i hagen. I vårt sortiment finns lekbollen Jolly Ball i flera olika färger och lukter. Vad sägs om en lekboll som luktar blåbär, bubbelgum eller vanilj! Finns såklart även utan doft om så önskas. Handla dina hästleksaker för att aktivera din häst online eller besök vår ridsportbutik på Drottningholm där vi har allt inom ridsport för både dig och din häst.

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar kring vilken hästleksak som just din häst skulle uppskatta. Hjärtligt välkommen att besöka vår ridsportsbutik på Drottningholm eller maila oss på info@hogstaridsport.com eller slå oss en signal på 08-759 05 07.  

Vi ser fram emot att höra av dig! 

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här