• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.

LUPACO

Sedan LUPACO grundades 2010 har de stått för moderiktigt, vattentätt och andningsbart utomhus mode. De älskar naturen och spenderar mycket tid ute, då upplever man många överraskningar, speciellt när det kommer till vädret, och rätt klädsel är en viktig del av detta. LUPACO vill att utomhusäventyret är roligt och inte blir en blöt och frusen resa.
LUPACO har en filosofi, att vi måste vara välklädda för att trotsa vind och väder och såklart att vi också vill se bra ut. Ett påstående som LUPACO fortfarande fokuserar på idag och ständigt letar efter förbättringar.
I mer än sex år har LUPACO arbetat med en holländsk byrå som uppfyller alla deras högt ställda krav. Inte bara när det gäller design och kvalitet, utan även med hänsyn till hållbarhetsaspekterna och rättvis handel som de kräver.
LUPACO's mål är att motivera människor att tillbringa mer tid i naturen. Här laddar vi batterierna, blir jordnära och kan reflektera över det väsentliga. Dessutom tillbringar vi tid ute med våra nära och kära utan att distraheras av det moderna snabba livet.
LUPACO Riding är en samling för alla ridentusiaster. Som alltid är produkterna vattentäta, andas och är designade för en perfekt upplevelse i naturen.

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här