• Leverans inom 2-4 dagar
  • Stort utbud på foder
  • Stort utbud på tillskott.

HUND

Hos oss på Hogsta Ridsport hittar du inte bara allt för hästen, vi har även ett väl utvalt utbud av produkter till vår lite mindre fyrbenta vän - hunden! Tänk på att inte låta din hund springa lös i stallet då det finns risk att både häst och hund kan skada sig. Det bästa är att låta din hund och häst sakta bekanta sig med varandra för att lära känna varandra.   

I vårt hundsortiment hittar du allt i från rengöringsprodukter speciellt framtagna för hund till tassalva för att vårdar och skyddar din hunds tassar efter många och långa timmar i stallet. Vi har även diverse tillskott för att din hund ska må så bra som möjligt. Och du har väl inte missat dom otroligt mjuka och mysiga hundbäddarna i lammskinn från EA Mattes? Tack vara praktiska bärhandtag i läder är hundbädden lätt att ta med sig när man är på språng.  

Handla dina hundtillbehör online eller besök vår ridsportbutik på Drottningholm där vi har allt inom ridsport för både dig och din häst.  

Vi hjälper dig gärna om du har frågor eller funderingar kring de produkter som vi säljer till hund. Hjärtligt välkommen att besöka vår ridsportsbutik på Drottningholm eller maila oss på info@hogstaridsport.com eller slå oss en signal på 08-759 05 07.  

Vi ser fram emot att höra av dig! 

0 produkter

Hej, vi använder cookies för att denna sajt skall fungera bättre för dig.

Läs mer här